top of page
Αναζήτηση

Freshness, monitored by G4S Telematix

H Eurocatering πρωτοπορεί επιλέγοντας την υπηρεσία Prime Secure Fleet για τον στόλο της.


Στα πλαίσια αναβάθμισης των λειτουργιών της διεύθυνσης Logistics, επέλεξε την υπηρεσία Prime Secure Fleet, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες του ιδιόκτητου στόλου φορτηγών ψυγείων που διαθέτει.


Η υπηρεσία παρέχει πληθώρα πληροφοριών μέσω της πλατφόρμας G4S Mobility, όπως Live Tracking οχημάτων και λεπτομερείς αναφορές σχετικά με τους ψυκτικούς θαλάμους του στόλου. Οι πιστοποιημένοι ΕΝ 12830 Bluetooth αισθητήρες θερμοκρασίας ελέγχουν συνεχώς τη θερμοκρασία και τον χρόνο εκφόρτωσης, και αποστέλλουν άμεσες ειδοποιήσεις σε περίπτωση απόκλισης από τα προκαθορισμένα όρια.


Επιπλέον, μέσω της πλατφόρμας, ο διαχειριστής μπορεί να εποπτεύει τα οχήματα, λαμβάνοντας ενημερώσεις σχετικά με την κατανάλωση καυσίμων, τις στάσεις, και τους χρόνους δρομολογίων. Η συλλογή και ανάλυση αυτών των δεδομένων επιτρέπει τη βελτιστοποίηση των δρομολογήσεων και διασφαλίζει τη συνεχή και αποτελεσματική λειτουργία του στόλου.


H Eurocatering ΑΕ είναι μία μεγάλη ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2000 και συνδέεται εγγυημένα και ποιοτικά με όλους τους κρίκους της αγροδιατροφικής αλυσίδας μέχρι τον τελικό καταναλωτή. Η δραστηριότητά της εταιρείας περιλαμβάνει την καλλιέργεια, διαλογή, τυποποίηση και τη διάθεση οπωροκηπευτικών κάθε μέρα, σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εξέχουσα θέση έχει ο Φρεσκούλης που πρώτος σύστησε στην ελληνική αγορά, το 2004, τις ολόφρεσκες συσκευασμένες και έτοιμες για σερβίρισμα σαλάτες για εύκολη και σωστή διατροφή.

3 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page