top of page
Αναζήτηση

Η G4S Telematix Πρωτοπορεί στην Ενισχυμένη Ασφάλεια και Αποδοτικότητα Στόλων Οχημάτων με τη Νέα Λύση Video Telematics

Έγινε ενημέρωση: 14 Ιουν

Οι κάμερες οχημάτων αποτελούν το κρίσιμο επόμενο βήμα για την αναβάθμιση της σύγχρονης επιχείρησης.


Η G4S Telematix, ηγέτιδα δύναμη στην τηλεματική με ισχυρή παρουσία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, παρουσιάζει τη νέα επαναστατική λύση Video Telematics. Με τις εξειδικευμένες κάμερες οχημάτων, προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων, παρέχοντας για πρώτη φορά πλήρη ορατότητα στο πεδίο.



Το G4S Video Telematics αποτελεί την κορυφαία λύση που εστιάζει στην ασφάλεια και την αποδοτικότητα των στόλων οχημάτων όπως φορτηγών, βυτιοφόρων, λεωφορείων και άλλων επαγγελματικών οχημάτων. Με τον προηγμένο εξοπλισμό και την πλατφόρμα G4S Mobility, προσφέρει εποπτεία στόλου σε πραγματικό χρόνο, ενώ επιτρέπει απομακρυσμένο έλεγχο και άμεση υποστήριξη σε περίπτωση ανάγκης. Επιπλέον, το αρχειοθετημένο υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί για αναφορές ατυχημάτων, ως αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση ψευδών ισχυρισμών, αλλά και για την καλύτερη εκπαίδευση οδηγών.


Η νέα λύση Video Telematics διαθέτει μία πλούσια γκάμα εξοπλισμού που περιλαμβάνει κεντρική κάμερα Dashcam, κάμερες φορτίου και οπισθοπορείας, κάρτα μνήμης, αισθητήρα πόρτας και κουμπί πανικού. Η εγκατάσταση στο εσωτερικό του οχήματος είναι απλή, και δεν απαιτεί εξειδικευμένη γνώση. 


Η G4S Mobility είναι μία υπερσύγχρονη cloud-based πλατφόρμα, προσβάσιμη από υπολογιστή ή κινητό, η οποία παρέχει ζωντανή εποπτεία οχημάτων καθώς και πολύτιμο αρχειοθετημένο υλικό. Προσφέρει αυτοματοποιημένες και εξειδικευμένες ειδοποιήσεις, καθώς και πληθώρα αναλυτικών στατιστικών για αποτελεσματική διαχείριση στόλου.


Το ενσωματωμένο κουμπί πανικού συνδέεται με το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας της G4S, το οποίο δέχεται όλες τις ειδοποιήσεις και διαχειρίζεται περιστατικά έκτακτης ανάγκης όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου. Σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυάται την άμεση αντιμετώπιση οποιασδήποτε απειλής ή κινδύνου.


Η G4S Telematix είναι πρωτοπόρος στην παροχή προηγμένων λύσεων ασφάλειας και τεχνολογίας, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες που διασφαλίζουν την προστασία και την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων.

68 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page