top of page
Αναζήτηση

Η Vernilac ενώνει τις δυνάμεις της με την G4S Telematix: Μια τεχνολογική σύμπραξη για υψηλότερη αποδοτικότητα και μεγαλύτερη ασφάλεια

Η συνεργασία μεταξύ της Vernilac Α.Ε. και της G4S Telematix αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα και την ασφάλεια μιας επιχείρησης. Αντιμετωπίζοντας την ανάγκη για αποτελεσματικότερη διαχείριση του στόλου της, η Vernilac συνεργάστηκε με την G4S Telematix για την ανάπτυξη ενός εξατομικευμένου συστήματος διαχείρισης του στόλου της με τρόπο που να ανταποκρίνεται πλήρως στις ιδιαίτερες προκλήσεις του κλάδου.


Η Vernilac, ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς χρωμάτων και βερνικιών στην Ελλάδα με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, έχει καθιερωθεί ως προμηθευτής προϊόντων υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας τις ανάγκες βιομηχανιών, αρχιτεκτόνων, επαγγελματιών της οικοδομής, και ιδιωτών. Με ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων πανελλαδικά, η Vernilac συνεχίζει να αναπτύσσεται, επενδύοντας στην δημιουργικότητα, στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, και την παροχή καινοτόμων λύσεων σε νέες ή διαχρονικές ανάγκες των πελατών της. Η διαχείριση του δικτύου διανομής της εταιρείας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την ανάπτυξή της καθώς απαιτεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που να εξασφαλίζει την έγκαιρη διανομή των προϊόντων και τη βέλτιστη οργάνωση της μετακίνησης των πωλητών.


Η G4S Telematix προσφέρει προηγμένες λύσεις τηλεματικής, με ηγετική παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με 30 χρόνια εμπειρίας, εξειδικεύεται στην ασφαλή εποπτεία στόλων και εφοδιαστικής αλυσίδας, τη διαχείριση κινδύνου στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, και την προστασία κινητών περιουσιακών στοιχείων, προσφέροντας λύσεις σε τρεις βασικούς τομείς: Logistics, Automotive, και People. Το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας της G4S Telematix, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, παρέχει 24/7 εποπτεία και διαχείριση έκτακτων περιστατικών, σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα.


Η ειδικά προσαρμοσμένη για τη Vernilac λύση, Secure Fleet Management, προσφέρει ολοκληρωμένη εποπτεία του στόλου της, καλύπτοντας τόσο τα οχήματα διανομής όσο και τα εταιρικά οχήματα πωλήσεων. Η ανάλυση δεδομένων από τις επισκέψεις στα σημεία ενδιαφέροντος βελτιώνει τις διαδρομές των πωλητών, ενισχύοντας την επίτευξη ποιοτικών και οικονομικών στόχων της εμπορικής διεύθυνσης, διασφαλίζοντας τη μακροπρόθεσμη αποδοτικότητα των δρομολογίων. Επιπλέον, η πλατφόρμα G4S Mobility, μέσω εξατομικευμένων παραμετροποιήσεων, επιτρέπει την εποπτεία της οδηγικής συμπεριφοράς σε πραγματικό χρόνο, προάγοντας την ασφαλή οδήγηση, τη μείωση των ατυχημάτων και την

στοχευμένη εκπαίδευση των οδηγών.


Η διασύνδεση του σύστηματος CAN-bus των οχημάτων στην πλατφόρμα G4S Mobility, παρέχει συνολική εποπτεία της κατανάλωσης καυσίμων και του ανεφοδιασμού κάθε οχήματος κεντρικά, συμβάλλοντας στην υιοθέτηση πρακτικών για μείωση της κατανάλωσης. Παράλληλα, μέσω του CAN-bus και της G4S Mobility, ο διαχειριστής του στόλου έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως η θερμοκρασία, οι κωδικοί βλάβης, καθώς και οι στροφές του κινητήρα, που βοηθούν στην πρόληψη βλαβών. Επίσης, η δυνατότητα παρακολούθησης των εκπομπών CO2 ανά όχημα και διαδρομή επιτρέπει στη Vernilac να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.


Η ψηφιοποίηση των καθημερινών ελέγχων των οχημάτων ενισχύει την αποτελεσματική συντήρησή τους, συμβάλλοντας στην πρόληψη βλαβών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ακινητοποίηση. Επιπλέον, η ψηφιοποίηση των διαδικασιών καταγραφής εξόδων, όπως ασφάλιση, συντήρηση και καύσιμα, παρέχει στη Vernilac άμεση και σαφή εικόνα του κόστους χρήσης κάθε οχήματος. Οι αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις για επαναλαμβανόμενες διαδικασίες, σε συνδυασμό με τη διασύνδεση της πλατφόρμας G4S Mobility με τρίτα συστήματα, όπως ERP και WMS, εξαλείφουν τη χειρωνακτική καταχώριση δεδομένων, εξοικονομώντας χρόνο και ανθρώπινους πόρους.


Η ανάλυση των δεδομένων υποστηρίζει τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, οδηγώντας σε βέλτιστη διαχείριση του στόλου. Από το περασμένο έτος, τα φορτηγά και τα εταιρικά οχήματα της Vernilac κινούνται με αυξημένη ασφάλεια και αποδοτικότητα σε όλη την Ελλάδα, χάρη στις πληροφορίες που παρέχει η τεχνολογική λύση της G4S Telematix.

3 Προβολές

Comments


bottom of page