top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαG4S Telematix

Η Συνεργασία Που Αλλάζει το Παιχνίδι: Η G4S Telematix μετασχηματίζει τη διαχείριση στόλου της GS Traveler με τη Λύση GPS Tracker WithU Moto

Decorative image with 2 motorbikes

Η συνεργασία μεταξύ της G4S Telematix και της GS Traveler ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2024, με σκοπό μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης και προστασίας του στόλου μοτοσυκλετών της GS Traveler.


Η επένδυση σε καινοτόμες λύσεις

Η GS Traveler είναι μια βραβευμένη και πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στην ενοικίαση μοτοσυκλετών και τη διοργάνωση οργανωμένων εκδρομών με μοτοσυκλέτες σε όλη την Ελλάδα. Στόχος της είναι να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες της, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους. Η εταιρεία επενδύει διαρκώς για να διατηρεί τον μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο στόλο μοτοσυκλετών στη χώρα, δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα των οχημάτων της και την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών.


Παράλληλα, η GS Traveler βελτιστοποιεί στρατηγικά τις τεχνολογικές της υποδομές. Επομένως, η ταχεία, συνεπής και αλάνθαστη εκτέλεση διαδικασιών που σχετίζονται με τη σωστή συντήρηση των μοτοσυκλετών είναι κρίσιμη. Αυτό περιλαμβάνει την καταγραφή των χιλιομέτρων, τα σέρβις, και άλλες σημαντικές εργασίες. Η συνεργασία της με την G4S Telematix στοχεύσε στην ανάπτυξη μιας λύσης που βελτιώνει αυτές τις διαδικασίες για μέγιστη απόδοση, ενισχύοντας παράλληλα την ασφάλεια και την αποδοτικότητα του στόλου της.


Ένα όνομα συνώνυμο με την ασφάλεια

Η G4S Telematix αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο τηλεματικών λύσεων με ηγετική παρουσία στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Με 30 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία εξειδικεύεται στην ασφαλή εποπτεία στόλων, διαχείριση κινδύνου στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, και την προστασία κινητών περιουσιακών στοιχείων, προσφέροντας λύσεις που καλύπτουν τρεις βασικούς τομείς: Logistics, Automotive και People. Το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας της G4S Telematix παρέχει 24/7 εποπτεία και διαχείριση έκτακτων περιστατικών, σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα, εξασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία και προστασία των πελατών της.


Η επαναστατική προσέγγιση στη G4S Telematix

Η G4S Telematix προσέφερε στην GS Traveler την ολοκληρωμένη λύση GPS Tracker WithU Moto, η οποία καλύπτει πλήρως τις ανάγκες εποπτείας και διαχείρισης του στόλου μοτοσυκλετών της εταιρείας. Το σύστημα αυτό προσφέρει δυνατότητες εντοπισμού και ανεύρεσης των οχημάτων, με άμεσες ειδοποιήσεις και δυνατότητα εντοπισμού σε περίπτωση κλοπής. Η πλατφόρμα G4S Mobility και το 24/7 Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας της G4S Telematix, σε συνδυασμό, εξασφαλίζουν την άμεση αντίδραση και τη διαρκή επικοινωνία με τις αρχές σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, προσφέροντας σιγουριά στους ιδιοκτήτες μέχρι την επιστροφή του οχήματος στην κατοχή τους.


Η λύση αυτή περιλαμβάνει και τα εξής στοιχεία:

  • Δυνατότητα σύνδεσης με συναγερμό

  • Ιστορικό διαδρομών

  • Γεωφράκτη επιτρεπόμενης κίνησης


Επιπλέον, η λύση εξασφαλίζει τη διασύνδεση με API στην υπάρχουσα πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων της GS Traveler, παρέχοντας πλήρη εποπτεία του στόλου, αυτοματοποίηση των διαδικασιών, βελτιστοποίηση της οδηγικής ασφάλειας, ανάλυση κόστους και προσωποποιημένες ειδοποιήσεις.


Συμπέρασμα

Η συνεργασία της GS Traveler με την G4S Telematix έδωσε στην εταιρεία τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες διαχείρισης του στόλου της, αυξάνοντας την ασφάλεια και την αποδοτικότητα των μοτοσυκλετών της. Η λύση GPS Tracker WithU Moto, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την υποστήριξη της G4S Telematix, εξασφάλισε την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση σε περίπτωση κλοπής, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο απόκρισης. Πρόκειται για ένα παράδειγμα επιτυχημένης εφαρμογής τηλεματικών λύσεων στην καθημερινή λειτουργία μιας δυναμικής επιχείρησης, που εξελίσσεται διαρκώς.

12 Προβολές

Comments


bottom of page